• Canon Premium reseller
 • Levering binnen 24 uur
 • Hulp bij installatie

Grootformaat A0 en A1 Scanners

De totaaloplossing imagePROGRAF scanners zijn bedoeld voor iedereen die snel en gemakkelijk grootformaat documenten zeer gedetailleerd en nauwkeurig wil printen, scannen, kopiëren, archiveren en distribueren.

Het grote touchscreen (alleen bij de Z36) met geïntegreerde controller, leidt u in eenvoudige stappen door elke functie en elk proces. De SingleSensor (CIS) met bi-directioneel LED-verlichtingssysteem en optische scanresolutie van 1.200 dpi zorgen voor scans van uitstekende kwaliteit. Kleuren zijn nauwkeurig en consistent en er is meer controle over de details in schaduwen en lichte gebieden.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Diverse multifunctionals
 • SingleSensor technologie
 • 1.200 dpi optische resolutie
 • 19,5 inch touchscreen incl. PC
 • Max. 33 cm/sec scannen
 • PDF, PDF/A, JPEG & TIFF
 • Max. scanlengte 15 mtr
Download brochure
Bekijk alle plotters

Multifunctionals voor de technische tekenkamer

  Landelijke acties

  Van 1 januari tot 31 maart 2024 ontvangt u bij aankoop van een nieuwe Canon imagePROGRAF TM-, TX- of TZ-serie grootformaat printer en inruil van de oude printer een maximale vergoeding van 2.000 EUR. Informeer bij de Canon Premium Reseller naar de exacte voorwaarden.

  Waarom Plotter.nl

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  PosterArtist

  Overal om u heen ziet u posters, van supermarkten tot scholen, maar zonder de juiste tools kan het resultaat teleur­stellend zijn. Wilt u professionele posters maken zonder de kosten van een ontwerpstudio en/of drukkerij? Ontdek Poster­Artist! Of u nu een beginner bent of een pro, met deze gebruiksvriendelijke en gratis software ontwerpt u moeite­loos prachtige posters. Bekijk de video voor talloze mogelijkheden.

  Grootformaat scanners en multifunctionals

  Op Plotter.nl vindt u het grootste aanbod Canon imagePROGRAF grootformaat A1 / A0 scanners en multifunctionals voor het printen, scannen, kopiëren, archiveren en distribueren van documenten. Met een grootformaat plotter en scanner in één bespaart u niet alleen ruimte, maar ook geld.

  Vragen?
  Bel mij
  085 - 041 01 91