Grootformaat A0 en A1 Scanners

De totaaloplossing imagePROGRAF multifunctionals zijn bedoeld voor iedereen die snel en gemakkelijk grootformaat documenten zeer gedetailleerd en nauwkeurig wil printen, scannen, kopiëren, archiveren en distribueren. Het grote touchscreen (alleen bij de Z36) met geïntegreerde controller, leidt u in eenvoudige stappen door elke functie en elk proces. De SingleSensor (CIS) met bi-directioneel LED-verlichtingssysteem en optische scanresolutie van 1.200 dpi zorgen voor scans van uitstekende kwaliteit. Kleuren zijn nauwkeurig en consistent en er is meer controle over de details in schaduwen en lichte gebieden.

Uw flexibiliteit wordt nog verder vergroot door de mogelijkheid om te scannen en deze scans op te slaan naar PDF-, PDF/A-, JPEG- en TIFF-bestanden, die u vervolgens eenvoudig kunt delen via cloudservices en netwerklocaties. De SmartWorks MFP software maakt het niet alleen mogelijk om snel en nauwkeurig te scannen, maar ook achteraf aanpassingen door te voeren.

Kenmerken
 • Diverse multifunctionals
 • SingleSensor technologie
 • 1.200 dpi optische resolutie
 • 19,5 inch touchscreen incl. PC
 • Max. 33 cm/sec scannen
 • PDF, PDF/A, JPEG & TIFF
 • Max. scanlengte 15 mtr
Download brochure
Bekijk alle plotters

Multifunctionals voor de technische tekenkamer

  Waarom Plotter.nl

   

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Resellers
  Canon Premium Reseller

  undefinedHet aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Vragen?
  Bel mij
  030 - 800 77 07