Grootformaat A0 en A1 Scanners

De totaaloplossing imagePROGRAF scanners zijn bedoeld voor iedereen die snel en gemakkelijk grootformaat documenten zeer gedetailleerd en nauwkeurig wil printen, scannen, kopiëren, archiveren en distribueren.

Het grote touchscreen (alleen bij de Z36) met geïntegreerde controller, leidt u in eenvoudige stappen door elke functie en elk proces. De SingleSensor (CIS) met bi-directioneel LED-verlichtingssysteem en optische scanresolutie van 1.200 dpi zorgen voor scans van uitstekende kwaliteit. Kleuren zijn nauwkeurig en consistent en er is meer controle over de details in schaduwen en lichte gebieden.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Diverse multifunctionals
 • SingleSensor technologie
 • 1.200 dpi optische resolutie
 • 19,5 inch touchscreen incl. PC
 • Max. 33 cm/sec scannen
 • PDF, PDF/A, JPEG & TIFF
 • Max. scanlengte 15 mtr
Download brochure
Bekijk alle plotters

Multifunctionals voor de technische tekenkamer

  Landelijke acties

  In de actieperiode van 1 april tot en met 31 december 2023 kunt u, bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF PRO-serie grootformaat printer, een gratis licentie voor de Mirage Master Edition (t.w.v. 485 EUR).

  Mirage is de meest geavanceerde professionele Print Plug-in voor zeer uiteenlopende toepassingen, zoals Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Mirage is ontworpen om professionele gebruikers, zoals grafimediabedrijven, kunstenaars en fotografen, sneller en efficiënter te laten werken en biedt de hoogste printkwaliteit in een eenvoudige, snelle en flexibele oplossing. Mirage brengt uw creatieve projecten tot leven dankzij geweldige flexibiliteit, zonder lengterestricties.

  Waarom Plotter.nl

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Testen

  Canon grootformaat printers, plotters en scanners worden regelmatig, door onafhankelijke partijen, beloond met het predicaat 'Beste Koop'. Op deze website vindt u tal van deze testen, uitgevoerd door Buyers Laboratory, waarbij Canon een-op-een wordt vergeleken met een printer van een ander merk. Bekijk of download de uitgebreide testrapporten om uzelf te overtuigen.

  Grootformaat scanners en multifunctionals

  Op Plotter.nl vindt u het grootste aanbod Canon imagePROGRAF grootformaat A1 / A0 scanners en multifunctionals voor het printen, scannen, kopiëren, archiveren en distribueren van documenten. Met een grootformaat plotter en scanner in één bespaart u niet alleen ruimte, maar ook geld.

  Vragen?
  Bel mij
  030 - 800 77 07