PLOTTERSHOP

Plottershop is vertrouwd leverancier van Canon grootformaat printers, aanverwante apparatuur en supplies. Sinds 1999 werkzaam als zelfstandig CAD-specialist en sinds 2002 als onafhankelijk Plotterspecialist. Als grootformaatspecialist met ruime ervaring adviseren we u altijd oprecht en deskundig, u kunt rekenen op een eerlijk en gefundeerd advies en natuurlijk de allerbeste offerte. 

Hoe wij u kunnen helpen

Plottershop koopt, verkoopt, verhuurt en onderhoudt Canon grootformaat printers vanaf A2 formaat tot en met printers met een afdrukbreedte van meer dan 1,5 meter. Heeft u de perfecte plotter voor uw werkzaamheden eenmaal gevonden, dan kunt u bij ons ook terecht voor alle benodigde grootformaat supplies zoals inkt en plotterpapier. 

Specialist
Plottershop is geen allround bedrijf maar richt zich uitsluitend op grootformaat printers en alle daarbij behorende materialen en hulpmiddelen zoals vouwtafels en snijtafels. Daarom is Plottershop uw grootformaat adviseur bij uitstek!

Gemak en flexibiliteit
Wij bieden naast de reguliere verkoop ook de mogelijkheid om grootformaat printers te huren voor korte of lange tijd, ideaal voor projecten. Ook als u twijfelt over de aanschaf van een plotter kan het tijdelijk huren van zo’n machine u helpen om de juiste beslissing te nemen.  

Betrouwbaar
Een eerlijk en oprecht advies is niet altijd iets wat een klant verwacht, toch zal Plottershop het niet nalaten om u correct te adviseren ook als dat commercieel gezien minder aantrekkelijk is. Plottershop zal er alles aan doen om u te helpen de juiste beslissing te nemen als het gaat om grootformaat printen! Op deze manier hebben we de laatste 20 jaar een grote en tevreden klantenkring opgebouwd.

Contact
Neem vrijblijvend contact op en laat u adviseren! Voor een bezoek neemt u alstublieft eerst telefonisch contact op, op ons kantoor is niet altijd iemand aanwezig.

Plottershop

Magnoliastraat 7

7552 AZ  HENGELO

Tel: 074 - 250 59 50

Neem contact op
  • Deskundig
  • Eerlijk advies
  • Installatieservice
  • Altijd persoonlijk bereikbaar
  • Hoge klantwaardering

Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 18:00

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07