PAPERGRAPHICS

Papergraphics is de meest kleurrijke leverancier van grootformaat printmedia en printers. Wij zijn een open en dynamisch bedrijf met passie voor deze branche en zeker geen doorsnee leverancier van printmedia en hardware. Wij zijn trots op zowel onze standaard als innovatieve media, welke niet alleen passen binnen uw creatieve criteria, maar tevens goed passen binnen uw budget. Van helder vinyl tot geweven canvas, van hoogwaardig foto papier tot verschillende wallcoverings, van specialiteiten tot alledaagse kwaliteiten. Wij kennen de printmedia en printers van binnen en buiten en zijn in staat u te voorzien van oplossingen met een goede prijs/kwaliteit verhouding om uw creativiteit op een voordelige manier tot uiting te brengen. 

Hoe wij u kunnen helpen

Kwaliteit & Vernieuwing
Papergraphics bestaat sinds 1984 en is meegegaan met de tijd. Papergraphics heeft sindsdien de ontwikkelingen en behoeftes in de branche op de voet gevolgd. Papergraphics stemt het assortiment van media af op de laatste ontwikkelingen en technologieën. Met de jaren hebben we een grote productkennis en deskundigheid verkregen en zijn koploper met een programma van continu ontwikkelen en introduceren van innovatieve producten. We ondersteunen onze klanten met kleurprofielen dat resulteert in meer orders en tevreden klanten. Papergraphics heeft een vakkundig team voor u paraat om u te adviseren in het juiste materiaal.

Klant is koning
Een essentieel onderdeel in onze onderneming is “dat beetje meer “ in wat we doen en hoe we het doen. Door goed te luisteren naar de wensen van onze relaties nemen wij het initiatief om samen een de beste oplossing te vinden. Tevens houden we onze klanten op de hoogte van nieuwe producten. Om er zeker van te zijn dat ieder product dat wij faciliteren het verschil maakt in het eind resultaat wordt elk product uitgebreid getest alvorens wij het introduceren.

Tot Slot
Graag willen wij u beter leren kennen en hopen u in de toekomst als een van onze klanten te mogen verwelkomen. Wij zijn een van de weinige bedrijven met een vakkundig verkoop team werkzaam over heel Europa. Graag willen wij van u weten wat u doet , wat u nodig heeft en waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Laten we samen de mogelijkheden doornemen!

Papergraphics

Platinastraat 133

2718 ST  ZOETERMEER

Tel: 079 - 361 7298

Neem contact op

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17.00
Dinsdag 08:30 - 17.00
Woensdag 08:30 - 17.00
Donderdag 08:30 - 17.00
Vrijdag 08:30 - 17.00

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07