KNNS

Of je nu een bouwtekening, poster of foto print. Een plotter kopen doe je bij KNNS. KNNS is in 2013 ontstaan door een fusie van KC Business Solutions en NMA ICT Solutions. Beide met een jarenlange ervaring (meer dan 25 jaar) in de ICT, printing, supplies en software. Nog steeds staat de eigen service hoog in het vaandel. 

HOE WIJ U KUNNEN HELPEN

Wij zijn ervan overtuigd dat de kennis die cruciaal is voor de succesvolle toekomst van je zaak, maar al te vaak verloren gaat in alle energie en inspanningen die nodig zijn op andere terreinen.

Wij zien dat het gebruik van technologische ontwikkelingen om bedrijfsprestaties te verbeteren, vandaag de dag in een stroomversnelling lijkt te zijn geraakt. Organisaties zetten digitale oplossingen zoals social media, mobile, analytics, cloud, robotisering en big data in om hun processen, producten en dienstverlening te optimaliseren. Deze ontwikkelingen hebben invloed op de manier waarop we zakendoen. Maar hoe relevant zijn deze technische mogelijkheden werkelijk voor het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen?

Het visualiseren van de bedrijfsprocessen en onderliggende IT-technieken helpt daarbij. Met dat inzicht zie je direct waar mogelijk dubbele technieken of inefficiënte systemen worden gebruikt. Zo wordt het IT-landschap stuurbaar en faciliterend aan de ambities van de organisatie.

KNNS maakt IT simpel. Dat doen wij door middel van focus, eenvoud en op basis van bewezen technologie en best practices. Dat zorgt ervoor dat alle energie en inspanningen zijn vruchten afwerpen en de zaak structureel vooruit wordt geholpen. Door het mobiliseren en kanaliseren van alle kennis blijf je bij de kern van de zaak.

KNNS

Bijsterhuizen 30-13

6604 LP  WIJCHEN

Tel: 088 - 566 73 33

Neem contact op
  • Eigen service organisatie voor printers, ICT en software
  • Merkonafhankelijk, dus altijd een eerlijk advies
  • Grote technische en grafische kennis
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Ruilen van plotters mogelijk
  • Compleet assortiment en advies voor de juiste media en supplies

OPENINGSTIJDEN

Maandag08:30 - 17.00
Dinsdag08:30 - 17.00
Woensdag08:30 - 17.00
Donderdag08:30 - 17.00
Vrijdag08:30 - 17.00

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07