• Canon Premium reseller
  • Levering binnen 24 uur
  • Hulp bij installatie

Interoffice Document Solutions B.V.

Interoffice is in staat een omvangrijk doch uitgekiend totaalconcept te leveren voor iedere vorm van inrichtingen. Interoffice gaat bij het inrichten van kantoren en projecten uit van een duidelijke filosofie, gebaseerd op het gegeven dat iedere organisatie een eigen identiteit, structuur en cultuur heeft, kortom uniek is. Interoffice kan samen met haar opdrachtgevers vorm geven aan een plezierige en functionele werk- en leefomgeving, die passend is bij die unieke identiteit. 

Hoe wij u kunnen helpen

Interoffice Document Solutions B.V. is een onafhankelijke organisatie die gespecialiseerd is in alle vormen van print- en documentoplossingen. Zowel voor kantoor- als grootformaat machines zijn wij een gespecialiseerd en geaccrediteerd partner van Canon.

Interoffice Document Solutions biedt, na een gedegen inventarisatie bij de klant, de beste mogelijkheden die gebaseerd zijn op de wensen van de klant. Daarnaast kijken we samen naar de financiële mogelijkheden om de uw wensen te kunnen realiseren.

Service
Wij zijn uiteraard uw enige aanspreekpunt en maken daarbij graag gebruik van de Canon serviceorganisatie! U bent daarbij altijd verzekerd van laatste expertise met gekwalificeerd en gespecialiseerd personeel. Levering van supplies gebeurt veelal vanuit ons eigen magazijn. Hierdoor heeft u met Interoffice Document Solutions B.V. maar één aanspreekpunt voor de complete ontzorging omtrent uw multifunctionele apparatuur! 

Interesse
Neem contact met ons op zodat wij in een persoonlijk gesprek uit kunnen leggen wat wij u te bieden hebben. U heeft al een machine op het oog ? Bel ons en wij maken een passend voorstel en vertellen u direct wat uw oude machine nog waard is. Wij beschikken over een mooie showroom met diverse printoplossingen in Winschoten. U bent van harte welkom voor een demonstratie!

Interoffice Document Solutions B.V.

M.J. van Olmstraat 13

9672 AE  WINSCHOTEN

Tel: 0597 - 432 574

Neem contact op
  • Compleet assortiment
  • Persoonlijk advies op maat
  • Optimale Canon service
  • Vast aanspreekpunt
  • Financiering mogelijk

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17.00
Dinsdag 08:30 - 17.00
Woensdag 08:30 - 17.00
Donderdag 08:30 - 17.00
Vrijdag 08:30 - 17.00

Vragen?
Bel mij
085 - 041 01 91