• Canon Premium reseller
 • Levering binnen 24 uur
 • Hulp bij installatie

Grootformaat printers voor posters

Canon beschikt over ’s werelds eerste grootformaat printer met fluorescerende watergedragen pigmentinkt, namelijk de Canon imagePROGRAF GP-serie. Deze grootformaat printers zijn speciaal ontwikkeld voor de postermarkt en verkrijgbaar in 24 inch (DIN A1), 36 inch (DIN A0) en 44 inch (DIN BO).

De nieuwe imagePROGRAF GP-4000 (44 inch) die 11 kleuren gebruikt, waaronder rode, oranje, groene, violette en fluorescerende roze inkt. Door het toevoegen van fluorescerend roze aan de bestaande kleuren ontstaat een uniek palet aan pastel- en sprankelende kleuren. Perfect voor het printen van posters..!!

De nieuwe imagePROGRAF GP-serie ontving ’s werelds eerste “PANTONE-gekalibreerd” licentie voor “PANTONE PASTELS & NEONS GUIDE Coated”, die ook fluorescerende en pastelkleuren omvat. Daarnaast behaalden de GP-4000/2000-modellen een dekking van 99 % bij de “PANTONE FORMULA GUIDE Solid Coated” die wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder drukwerk en design, en verkregen ze een aanvullende “PANTONE-gekalibreerd” licentie.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Superieure printkwaliteit
 • Bijzonder groot kleurbereik
Bekijk alle plotters

Grootformaat printers voor posters

  Landelijke acties

  Van 1 januari tot 31 maart 2024 ontvangt u bij aankoop van een nieuwe Canon imagePROGRAF TM-, TX- of TZ-serie grootformaat printer en inruil van de oude printer een maximale vergoeding van 2.000 EUR. Informeer bij de Canon Premium Reseller naar de exacte voorwaarden.

  Waarom Plotter.nl

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  PosterArtist

  Overal om u heen ziet u posters, van supermarkten tot scholen, maar zonder de juiste tools kan het resultaat teleur­stellend zijn. Wilt u professionele posters maken zonder de kosten van een ontwerpstudio en/of drukkerij? Ontdek Poster­Artist! Of u nu een beginner bent of een pro, met deze gebruiksvriendelijke en gratis software ontwerpt u moeite­loos prachtige posters. Bekijk de video voor talloze mogelijkheden.

  Grootformaat printers voor posters

  Alleen bij Canon vindt u grootformaat printers die speciaal ontwikkeld zijn voor het printen van posters. Alle systemen beschikken over de licentie ‘PANTONE-gekalibreerd’ waarmee een groot kleurenbereik en betrouwbaarheid wordt gegarandeerd. Neem contact met ons op en laat u overtuigen in onze showroom.

  Vragen?
  Bel mij
  085 - 041 01 91