Grootformaat printers voor posters

Canon beschikt over ’s werelds eerste grootformaat printer met fluorescerende watergedragen pigmentinkt, namelijk de Canon imagePROGRAF GP-serie. Deze grootformaat printers zijn speciaal ontwikkeld voor de postermarkt en verkrijgbaar in 24 inch (DIN A1), 36 inch (DIN A0) en 44 inch (DIN BO).

De nieuwe modellen in de imagePROGRAF-serie zijn de imagePROGRAF GP-4000 (44 inch) en
GP-2000 (24 inch) die 11 kleuren gebruiken, waaronder rode, oranje, groene, violette en fluorescerende roze inkt. De imagePROGRAF GP-300 (36 inch) en GP-200 (24 inch) gebruiken, naast 5 standaard kleuren, ook nog de fluorescerende roze inkt. Door het toevoegen van fluorescerend roze aan de bestaande kleuren ontstaat een uniek palet aan pastel- en sprankelende kleuren. Perfect voor het printen van posters..!!

De nieuwe imagePROGRAF GP-serie ontving ’s werelds eerste “PANTONE-gekalibreerd” licentie voor “PANTONE PASTELS & NEONS GUIDE Coated”, die ook fluorescerende en pastelkleuren omvat. Daarnaast behaalden de GP-4000/2000-modellen een dekking van 99 % bij de “PANTONE FORMULA GUIDE Solid Coated” die wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder drukwerk en design, en verkregen ze een aanvullende “PANTONE-gekalibreerd” licentie.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Superieure printkwaliteit
 • Bijzonder groot kleurbereik
Bekijk alle plotters

Grootformaat printers voor posters

  Landelijke acties

  In de actieperiode van 1 april tot en met 31 december 2021 kunt u, bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF PRO-serie grootformaat printer, een gratis licentie voor de Mirage Master Edition (t.w.v. 485 EUR).

  Mirage is de meest geavanceerde professionele Print Plug-in voor zeer uiteenlopende toepassingen, zoals Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Mirage is ontworpen om professionele gebruikers, zoals grafimediabedrijven, kunstenaars en fotografen, sneller en efficiënter te laten werken en biedt de hoogste printkwaliteit in een eenvoudige, snelle en flexibele oplossing. Mirage brengt uw creatieve projecten tot leven dankzij geweldige flexibiliteit, zonder lengterestricties.

  Waarom Plotter.nl

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Testen

  Canon grootformaat printers, plotters en scanners worden regelmatig, door onafhankelijke partijen, beloond met het predicaat 'Beste Koop'. Op deze website vindt u tal van deze testen, uitgevoerd door Buyers Laboratory, waarbij Canon een-op-een wordt vergeleken met een printer van een ander merk. Bekijk of download de uitgebreide testrapporten om uzelf te overtuigen.

  Grootformaat printers voor posters

  Alleen bij Canon vindt u grootformaat printers die speciaal ontwikkeld zijn voor het printen van posters. Alle systemen beschikken over de licentie ‘PANTONE-gekalibreerd’ waarmee een groot kleurenbereik en betrouwbaarheid wordt gegarandeerd. Neem contact met ons op en laat u overtuigen in onze showroom.

  Vragen?
  Bel mij
  030 - 800 77 07