Grootformaat A1 Plotters

Canon biedt een groot assortiment DIN A1-plotters (24 inch) en scanners voor de technische tekenkamer. Deze grootformaat printers zijn speciaal ontwikkeld voor de CAD- en GIS-markt. Elke printer is eenvoudig te bedienen, beschikt over talloze functies, is bijzonder productief en bovendien ontworpen om uw kosten te reduceren.

Alle plotters komen met volledige ondersteuning voor diverse CAD-applicaties en zijn HP-GL/2- en HP-RTL-compatibel. De gratis meegeleverde AutoCAD-printerdriver is in samenwerking met Autodesk ontwikkeld.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Printers & Multifunctionals
 • Superieure printkwalliteit
 • Gratis AutoCAD printerdriver
 • HP-GL/2- & HP-RTL-compatibel
 • Gratis accounting
 • Economy modus
 • Cloudintegratie
Download brochure
Bekijk alle plotters

DIN A1 plotters voor de technische tekenkamer

  Landelijke acties

  In de actieperiode van 1 april tot en met 31 december 2023 kunt u, bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF PRO-serie grootformaat printer, een gratis licentie voor de Mirage Master Edition (t.w.v. 485 EUR).

  Mirage is de meest geavanceerde professionele Print Plug-in voor zeer uiteenlopende toepassingen, zoals Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Mirage is ontworpen om professionele gebruikers, zoals grafimediabedrijven, kunstenaars en fotografen, sneller en efficiënter te laten werken en biedt de hoogste printkwaliteit in een eenvoudige, snelle en flexibele oplossing. Mirage brengt uw creatieve projecten tot leven dankzij geweldige flexibiliteit, zonder lengterestricties.

  Waarom Plotter.nl

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Testen

  Canon grootformaat printers, plotters en scanners worden regelmatig, door onafhankelijke partijen, beloond met het predicaat 'Beste Koop'. Op deze website vindt u tal van deze testen, uitgevoerd door Buyers Laboratory, waarbij Canon een-op-een wordt vergeleken met een printer van een ander merk. Bekijk of download de uitgebreide testrapporten om uzelf te overtuigen.

  Grootformaat printers, scanners en plotters op DIN A1

  Op Plotter.nl vindt u het grootste aanbod Canon imagePROGRAF A1 (24 inch) CAD / GIS plotters en scanners voor het printen, kopiëren en scannen van technische grootformaat tekeningen. Wilt u niet kopen, maar huren of leasen, neem dan contact met ons op.

  Vragen?
  Bel mij
  030 - 800 77 07