• Canon Premium reseller
 • Levering binnen 24 uur
 • Hulp bij installatie

Grootformaat A1 Plotters

Canon biedt een groot assortiment DIN A1-plotters (24 inch) en scanners voor de technische tekenkamer. Deze grootformaat printers zijn speciaal ontwikkeld voor de CAD- en GIS-markt. Elke printer is eenvoudig te bedienen, beschikt over talloze functies, is bijzonder productief en bovendien ontworpen om uw kosten te reduceren.

Alle plotters komen met volledige ondersteuning voor diverse CAD-applicaties en zijn HP-GL/2- en HP-RTL-compatibel. De gratis meegeleverde AutoCAD-printerdriver is in samenwerking met Autodesk ontwikkeld.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Printers & Multifunctionals
 • Superieure printkwalliteit
 • Gratis AutoCAD printerdriver
 • HP-GL/2- & HP-RTL-compatibel
 • Gratis accounting
 • Economy modus
 • Cloudintegratie
Download brochure
Bekijk alle plotters

DIN A1 plotters voor de technische tekenkamer

  Landelijke acties

  Van 1 januari tot 31 maart 2024 ontvangt u bij aankoop van een nieuwe Canon imagePROGRAF TM-, TX- of TZ-serie grootformaat printer en inruil van de oude printer een maximale vergoeding van 2.000 EUR. Informeer bij de Canon Premium Reseller naar de exacte voorwaarden.

  Waarom Plotter.nl

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  PosterArtist

  Overal om u heen ziet u posters, van supermarkten tot scholen, maar zonder de juiste tools kan het resultaat teleur­stellend zijn. Wilt u professionele posters maken zonder de kosten van een ontwerpstudio en/of drukkerij? Ontdek Poster­Artist! Of u nu een beginner bent of een pro, met deze gebruiksvriendelijke en gratis software ontwerpt u moeite­loos prachtige posters. Bekijk de video voor talloze mogelijkheden.

  Grootformaat printers, scanners en plotters op DIN A1

  Op Plotter.nl vindt u het grootste aanbod Canon imagePROGRAF A1 (24 inch) CAD / GIS plotters en scanners voor het printen, kopiëren en scannen van technische grootformaat tekeningen. Wilt u niet kopen, maar huren of leasen, neem dan contact met ons op.

  Vragen?
  Bel mij
  085 - 041 01 91