Grootformaat A1 Plotters

Canon biedt een groot assortiment DIN A1-plotters (24 inch) en multifunctionals voor de technische tekenkamer. Deze grootformaat printers zijn speciaal ontwikkeld voor de CAD- en GIS-markt. Elke printer is eenvoudig te bedienen, beschikt over talloze functies, is bijzonder productief en bovendien ontworpen om uw kosten te reduceren. Alle plotters komen met volledige ondersteuning voor diverse CAD-applicaties en zijn HP-GL/2- en HP-RTL-compatibel. De gratis meegeleverde AutoCAD-printerdriver is in samenwerking met Autodesk ontwikkeld.

Kenmerken
 • Printers & Multifunctionals
 • Superieure printkwalliteit
 • Gratis AutoCAD printerdriver
 • HP-GL/2- & HP-RTL-compatibel
 • Gratis accounting
 • Economy modus
 • Cloudintegratie
Download brochure
Bekijk alle plotters

DIN A1 plotters voor de technische tekenkamer

  Home
  Waarom plotter.nl?

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Resellers
  Canon Premium Reseller

  undefined

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Vragen?
  Bel mij
  030 - 800 77 07