Grootformaat printers voor grafische bedrijven

Canon biedt professionele grafische grootformaat printers, met een combinatie van hoge productiviteit, betrouwbaarheid en kwaliteit, voor de productie- en proofingomgeving. De imagePROGRAF is voorzien van een multisensor die verschillen in de densiteit meet en deze automatisch corrigeert. Dit waarborgt een hoge kleurconsistentie.

De unieke LUCIA PRO-inkten bieden een groot kleurenspectrum voor hoogwaardige afdrukken waarbij de kleinste details scherp worden weergegeven. Deze nieuwe inkt heeft een innovatieve polymeerstructuur voor een hogere krasvastheid, betere waterbestendigheid en extra bescherming tegen verkleuren.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Bekroond door Buyers Lab
 • Superieure printkwaliteit
 • Bijzonder groot kleurbereik
 • Hoge kleurconsistentie
 • Grote krasbestendigheid
 • Produceren tot 70 m²/uur
 • Printen zonder witrand
Download brochure
Bekijk alle plotters

Grootformaat printers voor de Productie- en proofingomgeving

  Landelijke acties

  In de actieperiode van 1 april tot en met 31 december 2021 kunt u, bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF PRO-serie grootformaat printer, een gratis licentie voor de Mirage Master Edition (t.w.v. 485 EUR).

  Mirage is de meest geavanceerde professionele Print Plug-in voor zeer uiteenlopende toepassingen, zoals Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Mirage is ontworpen om professionele gebruikers, zoals grafimediabedrijven, kunstenaars en fotografen, sneller en effici├źnter te laten werken en biedt de hoogste printkwaliteit in een eenvoudige, snelle en flexibele oplossing. Mirage brengt uw creatieve projecten tot leven dankzij geweldige flexibiliteit, zonder lengterestricties.

  Waarom Plotter.nl

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Testen

  Canon grootformaat printers, plotters en scanners worden regelmatig, door onafhankelijke partijen, beloond met het predicaat 'Beste Koop'. Op deze website vindt u tal van deze testen, uitgevoerd door Buyers Laboratory, waarbij Canon een-op-een wordt vergeleken met een printer van een ander merk. Bekijk of download de uitgebreide testrapporten om uzelf te overtuigen.

  Grafische grootformaat printers

  Op Plotter.nl vindt u het beste aanbod Canon imagePROGRAF grafische grootformaat printers voor drukkerijen en reprografen. Deze printers zijn leverbaar in een 8-kleuren of 12-kleuren inktsysteem op zowel 44 als 60 inch breedte. Neem contact met ons op en laat u overtuigen in onze showroom.

  Vragen?
  Bel mij
  030 - 800 77 07