Grootformaat printers voor grafische bedrijven

Canon biedt professionele grootformaat printers, met een combinatie van hoge productiviteit, betrouwbaarheid en kwaliteit, voor de productie- en proofingomgeving. De imagePROGRAF is voorzien van een multisensor die verschillen in de densiteit meet en deze automatisch corrigeert. Dit waarborgt een hoge kleurconsistentie.

De unieke LUCIA PRO-inkten bieden een groot kleurenspectrum voor hoogwaardige afdrukken waarbij de kleinste details scherp worden weergegeven. Deze nieuwe inkt heeft een innovatieve polymeerstructuur voor een hogere krasvastheid, betere waterbestendigheid en extra bescherming tegen verkleuren.

Kenmerken
 • Bekroond door Buyers Lab
 • Superieure printkwaliteit
 • Bijzonder groot kleurbereik
 • Hoge kleurconsistentie
 • Grote krasbestendigheid
 • Produceren tot 70 m²/uur
 • Printen zonder witrand
Download brochure
Bekijk alle plotters

Grootformaat printers voor de Productie- en proofingomgeving

  Acties
  Landelijke acties

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Resellers
  Canon Premium Reseller

  undefinedHet aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Vragen?
  Bel mij
  030 - 800 77 07