Grootformaat printers voor Fotografie & Beeldende Kunst

Canon biedt specialistische grootformaat printers voor professionele fotografen, fotostudio's, musea, artiesten, tentoonstellingen en kunstgalerieën. De Canon imagePROGRAF printers leveren ongeëvenaarde productiviteit en uitstekende printkwaliteit. Het 12-kleuren LUCIA PRO inktsysteem beschikt over een gigantisch kleurenspectrum en uitzonderlijk nauwkeurige kleuren met uitstekende gradaties en vol zwart. 

Alle printers zijn voorzien van een densitometer met dezelfde optische technologie als de befaamde EOS-spiegelreflexcamera's van Canon. Een grote nauwkeurigheid, consistentie en constante kleuren zijn dan ook de gehele levensduur van de printer gewaarborgd.

Kenmerken
 • Superieure printkwaliteit
 • Bijzonder groot kleurbereik
 • Grote krasbestendigheid
 • Prachtige zwarting
 • Printer zonder witrand
 • Gratis Photoshop plug-in
 • Mac & PC compatibel
Download brochure
Bekijk alle plotters

Grootformaat printers voor fotografie & beeldende kunst

  Acties
  Landelijke acties

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Resellers
  Canon Premium Reseller

  undefinedHet aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Vragen?
  Bel mij
  030 - 800 77 07