Grootformaat printers voor Fotografie & Beeldende Kunst

Canon biedt specialistische grootformaat fotoprinters voor professionele fotografen, fotostudio's, musea, artiesten, tentoonstellingen en kunstgalerieën. De Canon imagePROGRAF printers, op 24 inch, 44 inch en 60 inch breedte, leveren ongeëvenaarde productiviteit en uitstekende printkwaliteit. Het 12-kleuren LUCIA PRO inktsysteem beschikt over een gigantisch kleurenspectrum en uitzonderlijk nauwkeurige kleuren met uitstekende gradaties en vol zwart.

Alle printers zijn voorzien van een densitometer met dezelfde optische technologie als de befaamde EOS-spiegelreflexcamera's van Canon. Een grote nauwkeurigheid, consistentie en constante kleuren zijn dan ook de gehele levensduur van de printer gewaarborgd.

Wist u dat één op de twee verkochte grootformaat fotoprinter in Europa van Canon, dé uitvinder van de Bubble Jet-technologie voor inkjet, is?!

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Superieure printkwaliteit
 • Bijzonder groot kleurbereik
 • Grote krasbestendigheid
 • Prachtige zwarting
 • Printer zonder witrand
 • Gratis Photoshop plug-in
 • Mac & PC compatibel
Download brochure
Bekijk alle plotters

Grootformaat printers voor fotografie & beeldende kunst

  Landelijke acties

  In de actieperiode van 1 april tot en met 31 december 2023 kunt u, bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF PRO-serie grootformaat printer, een gratis licentie voor de Mirage Master Edition (t.w.v. 485 EUR).

  Mirage is de meest geavanceerde professionele Print Plug-in voor zeer uiteenlopende toepassingen, zoals Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Mirage is ontworpen om professionele gebruikers, zoals grafimediabedrijven, kunstenaars en fotografen, sneller en efficiënter te laten werken en biedt de hoogste printkwaliteit in een eenvoudige, snelle en flexibele oplossing. Mirage brengt uw creatieve projecten tot leven dankzij geweldige flexibiliteit, zonder lengterestricties.

  Waarom Plotter.nl

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Testen

  Canon grootformaat printers, plotters en scanners worden regelmatig, door onafhankelijke partijen, beloond met het predicaat 'Beste Koop'. Op deze website vindt u tal van deze testen, uitgevoerd door Buyers Laboratory, waarbij Canon een-op-een wordt vergeleken met een printer van een ander merk. Bekijk of download de uitgebreide testrapporten om uzelf te overtuigen.

  Grootformaat fotoprinters voor fotografie en kunst

  Op Plotter.nl vindt u het beste aanbod Canon imagePROGRAF grootformaat fotoprinters op een printbreedte van 24 inch, 44 inch en 60 inch. Canon is toonaangevend in het printen voor hoogwaardig grootformaat foto’s en kunstwerken. Overtuig uzelf in onze showroom.

  Vragen?
  Bel mij
  030 - 800 77 07