Grootformaat printers voor de Centrale Repro

Canon biedt professionele grootformaat printers voor iedere organisatie die zelf eenvoudig verbluffende posters, opvallende displays, projectplannen of presentaties wil printen. U creëert binnen enkele klikken schitterende grootformaat prints zonder de afhankelijkheid en kosten bij uitbesteden. Kortom, het in huis printen van grootformaat uitingen bespaart u veel tijd en geld.

Met de gratis meegeleverde software PosterArtist Lite kunt u in slechts 4 simpele stappen professionele posters ontwerpen. Daarnaast is het ook mogelijk om, met behulp van een gratis plug-in, rechtstreeks vanuit Microsoft Office (MS Word, MS Excel en MS PowerPoint) te printen. Grootformaat printen was nog nooit zo eenvoudig!

Kenmerken
 • Superieure printkwaliteit
 • Bijzonder groot kleurbereik
 • Hoge kleurconsistentie
 • Grote krasbestendigheid
 • Produceren tot 70 m²/uur
 • Printen zonder witrand
 • Gratis accounting
Download brochure
Bekijk alle plotters

Grootformaat printers voor de centrale repro & retail

  Acties
  Landelijke acties

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Resellers
  Canon Premium Reseller

  undefinedHet aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Vragen?
  Bel mij
  030 - 800 77 07