Plotters voor CAD en GIS

Canon biedt een uitgebreid assortiment plotters en scanners voor de technische tekenkamer. Deze grootformaat printers zijn speciaal ontwikkeld voor de CAD- en GIS-markt en verkrijgbaar in 24 inch (DIN A1), 36 inch (DIN A0) en 44 inch (DIN BO).

De Canon imagePROGRAF grootformaat kleurenprinters kenmerken zich door een uitstekende printkwaliteit, hoge printsnelheid, stille werking en een eenvoudige bediening. Deze plotters beschikken over grote ‘hot-swap’ inkttanks, gepigmenteerde inkt, 2.400 x 1.200 dpi printresolutie, cloudintegratie en een gratis MS Office plugin. Wegens de nieuwe ontwikkelde LUCIA TD inkten zijn de afdrukken in hoge mate UV- en waterbestendig. Alle grootformaat oplossingen zijn HP-GL/2- en HP/RTL-compatibel en beschikken over het hoogst haalbare beveiligingsniveau. De AutoCAD printerdriver is in samenwerking met Autodesk ontwikkeld.

Naast het kopen van een Canon imagePROGRAF plotter, behoren huren of leasen ook tot de mogelijkheden. Wilt u alleen betalen voor het gebruik, dan is dat mogelijk met behulp van eService.

 

Kenmerken
 • Printers & Scanners
 • Superieure printkwaliteit
 • Bijzonder stil in gebruik
 • UV- & waterbestendige prints
 • Accounting voor kostenbeheer
 • Hoog veiligheidsniveau
 • Tweede roleenheid als optie
Download brochure
Bekijk alle plotters

Plotters voor de technische tekenkamer

  Waarom Plotter.nl

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Resellers
  Canon Premium Reseller

  undefinedHet aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  Vragen?
  Bel mij
  030 - 800 77 07