• Canon Premium reseller
 • Levering binnen 24 uur
 • Hulp bij installatie

Plotters voor CAD en GIS

Canon biedt een uitgebreid assortiment plotters en scanners voor de technische tekenkamer. Deze grootformaat printers zijn speciaal ontwikkeld voor de CAD- en GIS-markt en verkrijgbaar in 24 inch (DIN A1), 36 inch (DIN A0) en 44 inch (DIN BO).

De Canon imagePROGRAF grootformaat kleurenprinters kenmerken zich door een uitstekende printkwaliteit, hoge printsnelheid, stille werking en een eenvoudige bediening. Deze plotters beschikken over grote ‘hot-swap’ inkttanks, gepigmenteerde inkt, 2.400 x 1.200 dpi printresolutie, cloudintegratie en een gratis MS Office plugin. Wegens de nieuwe ontwikkelde LUCIA TD inkten zijn de afdrukken in hoge mate UV- en waterbestendig. Alle grootformaat oplossingen zijn HP-GL/2- en HP/RTL-compatibel en beschikken over het hoogst haalbare beveiligingsniveau. De AutoCAD printerdriver is in samenwerking met Autodesk ontwikkeld.

Bekijk hieronder een selectie van het assortiment.

Kenmerken
 • Printers & Scanners
 • Superieure printkwaliteit
 • Bijzonder stil in gebruik
 • UV- & waterbestendige prints
 • Accounting voor kostenbeheer
 • Hoog veiligheidsniveau
 • Tweede roleenheid als optie
Download brochure
Bekijk alle plotters

Plotters voor de technische tekenkamer

  Landelijke acties

  Van 1 januari tot 31 maart 2024 ontvangt u bij aankoop van een nieuwe Canon imagePROGRAF TM-, TX- of TZ-serie grootformaat printer en inruil van de oude printer een maximale vergoeding van 2.000 EUR. Informeer bij de Canon Premium Reseller naar de exacte voorwaarden.

  Waarom Plotter.nl

  Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

  PosterArtist

  Overal om u heen ziet u posters, van supermarkten tot scholen, maar zonder de juiste tools kan het resultaat teleur­stellend zijn. Wilt u professionele posters maken zonder de kosten van een ontwerpstudio en/of drukkerij? Ontdek Poster­Artist! Of u nu een beginner bent of een pro, met deze gebruiksvriendelijke en gratis software ontwerpt u moeite­loos prachtige posters. Bekijk de video voor talloze mogelijkheden.

  A0 / A1 plotters voor CAD / GIS

  Op Plotter.nl vindt u het grootste aanbod Canon imagePROGRAF B0 (44 inch), A0 (36 inch) en A1 (24 inch) CAD / GIS plotters en scanners voor het printen, kopiëren en scannen van technische grootformaat bouwtekeningen. Naast kopen is huren of leasen ook mogelijk..!!

  Vragen?
  Bel mij
  085 - 041 01 91