Gratis rollen printpapier

In de actieperiode van 1 september tot en met 31 december 2020 ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF TM-serie grootformaat printer of multifunctional drie rollen Canon Standard Plus Paper 90 g/m2 met 120 lengtemeters gratis!

Standard Plus Paper is een tweezijdig behandeld, FSC gecertificeerd papier voor CAD- en GIS-toepassingen. Het papier heeft een hoge helderheid en biedt een uitstekend contrast, perfecte lijnscherpte en een hoge kleurdichtheid. In combinatie met de Canon imagePROGRAF TM-serie zijn uw afdrukken in hoge mate UV- en waterbestendig.

Informeer naar de exacte voorwaarden bij uw Canon Premium Reseller!

Vind & Print

 

 

Deelnemende printers

Canon TM-200

Canon TM-205

Canon TM-300

Canon TM-305

Canon TM-200 L24 MFP

Canon TM-300 L36 MFP

Canon TM-300 T36 MFP

Canon TM-305 T36 MFP

 

WAAROM PLOTTER.NL?

Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. 

Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07