Gratis Mirage software

In de actieperiode van 1 januari tot en met 31 maart 2021 kunt u voor uw klant, na aanschaf van een nieuwe Canon imagePROGRAF PRO-serie grootformaat printer, een gratis licentie voor de Mirage Master Edition (t.w.v. 485 EUR) aanvragen.

Mirage is de meest geavanceerde professionele Print Plug-in voor zeer uiteenlopende toepassingen, zoals Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Mirage is ontworpen om professionele gebruikers, zoals grafimediabedrijven, kunstenaars en fotografen, sneller en efficiënter te laten werken en biedt de hoogste printkwaliteit in een eenvoudige, snelle en flexibele oplossing. Mirage brengt uw creatieve projecten tot leven dankzij geweldige flexibiliteit, zonder lengterestricties.

Informeer naar de exacte voorwaarden bij uw Canon Premium Reseller!

Vind & Print

 

 

Deelnemende printers

Canon PRO-4100S

Canon PRO-6100S

Canon PRO-2100

Canon PRO-4100

Canon PRO-6100

 

WAAROM PLOTTER.NL?

Het aanbod op internet met betrekking tot grootformaat oplossingen is groot. Toch wilt u er zeker van zijn dat u uw grootformaat systeem aanschaft bij een betrouwbare en deskundige organisatie. Canon Premium Resellers zijn door Canon Nederland N.V. erkende en gecertificeerde, professionele ondernemingen. 

Zij beschikken over veel technische kennis ten aanzien van grootformaat oplossingen en hebben rechtstreeks toegang tot de Canon serviceorganisatie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge continuïteit. Nu, maar zeker ook in de toekomst!

Vragen?
Bel mij
030 - 800 77 07